Valaki ajanlana nekem (IGAZI! ) teljes kiorlesu lisztet? (marka, hol talalhato)
Figyelt kérdés
Ki szeretnem probalni a teljes kiorlesu liszttel valo sutes,fozest.
Elore is koszonom a segitseget! :)
2015. aug. 26. 17:45
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy valakinek van valami mas tippje,hogy mivel lehetne meg helyettesiteni a finomlisztet?! Csak attol elegge felek,hogy teljesen mas, ehetetlen ize lesz a sutinek tole.... Az emberek csak a feher/finomliszthez vannak hozzaszokva. En pl alig birom megenni a teljeskiorlesu kenyeret mert szaraz es izetlen..
2015. aug. 26. 17:51
2/7 anonim válasza:
Szerintem menj a tescoba ott biztos találsz
3/7 anonim válasza:
"En pl alig birom megenni a teljeskiorlesu kenyeret mert szaraz es izetlen.."
Pékségi kenyereket az összeset dúsítják más típusú liszttel. Főleg a rozskenyeret, alacsony sikértartalma miatt. Mert a TK. kenyér magában szinte ehetetlen, adalékanyagokkal mérséklik ezt igazi tk. kenyeret csak becsomagolva lehet kapni multitól (Fekete szerű, lehet látni a gabona szemeket, nincs finomra őrölve. Szerintem az jó ötlet ha magad csinálod még akár fehér liszttel is, vagy keverve bele tk lisztet, amúgy bárhol lehet kapni (multik.)
4/7 A kérdező kommentje:
Csak hat eleg sok kamu TK van, ami egyaltalan nem az 😃 azert kerdeztem,hogy van e olyan markaju es nevu liszt, ami tenyleg az. Vagy lehet az lesz,hogy megveszem az Update uzletben az 1 kilosat 1200ert. Ugy nem mernek venni,hogy bemegyek a tescoba aztan azt sem tudom,hogy mit emelek le a polcrol :D
2015. aug. 26. 19:01
5/7 anonim válasza:
TK lisztet nem keverik be más liszttel multinál ugyan olyan jó nyugodtan megveheted ott.
7/7 anonim válasza:
Sparban van bio teljes kiőrlésű. De a zabpehelyliszt is nagyon, nagyon finom, most pont akciós az előbb említett üzletben. 355 Ft az 500 grammos Cerbona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!