Mi az öszetétele az igazi pudingnak?
Figyelt kérdés
A régi "kislányfejes" puding volt a kedvencem. A mostaniak a közelébe sem jönnek. Nem is csoda hiszen mindegyik kukoricakeményítőből van. A régi az bekeveréskor is hajlamos volt a csomósodásra ellentétben a kuk.keményítővel. Megszilárdulás után bőrösödött és remegősre kötött, az íze is egészen más volt. Ha van aki élelmiszertechnikus, -mérnök és valóban ismeri az összetételét legyen kedves megosztani velem.2015. aug. 14. 08:49
1/5 anonim válasza:
ha jól emlékszem akkor rétesliszttel kell főzni...
2/5 anonim válasza:
A puding az ízesített keményítő... Ha a tied nem köt remegősre kevesebb tejet adj hozzá.
4/5 anonim válasza:
Régen RIZSkeményítöböl készítették (jobb helyeken ma is).
Viszont az állaga nagyrészt a fözési technológiától függ.
5/5 anonim válasza:
miért pontoztatok le? :( imádom a black puddingot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!