Miért egyre kevesebb puding jön ki dr. Oetker vaniliás punigból?
Van 4 kis tálam amibe mindig szoktam önteni, régebben mind a 4 tele lett, de az utobbi idöben egyre kevesebb jutott egy tálba, most már ott tartok hogy a 3. is csak félig lesz tele.Miért van ez?A puding por ugyan annyi gramm mint régen akkor miért lesz belöle kevesebb?
Más nem tapasztalta ezt?
Igen! En is ugyan ezt vettem eszre a napokban. Regen nagyi csinalt nekem es 4 poharnyi volt, na most ez mára megváltozott, lesz belole 2,5...
De nem csak ez a termek ilyen sajnos. A chio chips is miert 78 g? Valaha 100 volt nem? Es a csokoladekrok ne is beszéljünk...
Hogy lehet kevesebb? Ha a hozzáadott tej 500 ml, és a por is annyi amennyi?
Vagy akkor régebben fel Volt fújva?
Nekem az Volt a tapasztalat, hogy ha annakidején nagyanyám öntötte ki akkor 4 pohárka Volt, nekem meg már akkor is 2,5 mert teleöntöttem.
Meg nálam nem is keményedett meg soha. (előbb elfogyott:DD)
De mennyi tejet öntesz hozzá?
A pudingpor egyébként szimplán csak keményítő, és némi aroma, attól függően, milyen ízű pudingot készítesz.
Én már ezer éve nem veszek pudingport, az Aldiban van 400 grammos keményítő 300 ft-ért, számold ki, hány csomag pudingpor jön ki belőle.
Itt egy recept:
Isteni!
Utsó: Igen ez olyan mint a Muffin meg külömböző sütiporok.
Jó drágán kapsz port amihez mßeg mindent meg kell venni, amit a normális recepthez a sütöporon meg a liszten kívül.:D
Majdnem az összes csak Liszt meg sütöpor, 10x-es áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!