Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért egyre kevesebb puding...

Miért egyre kevesebb puding jön ki dr. Oetker vaniliás punigból?

Figyelt kérdés

Van 4 kis tálam amibe mindig szoktam önteni, régebben mind a 4 tele lett, de az utobbi idöben egyre kevesebb jutott egy tálba, most már ott tartok hogy a 3. is csak félig lesz tele.Miért van ez?A puding por ugyan annyi gramm mint régen akkor miért lesz belöle kevesebb?

Más nem tapasztalta ezt?

2015. aug. 11. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen! En is ugyan ezt vettem eszre a napokban. Regen nagyi csinalt nekem es 4 poharnyi volt, na most ez mára megváltozott, lesz belole 2,5...

De nem csak ez a termek ilyen sajnos. A chio chips is miert 78 g? Valaha 100 volt nem? Es a csokoladekrok ne is beszéljünk...

2015. aug. 11. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy lehet kevesebb? Ha a hozzáadott tej 500 ml, és a por is annyi amennyi?

Vagy akkor régebben fel Volt fújva?

Nekem az Volt a tapasztalat, hogy ha annakidején nagyanyám öntötte ki akkor 4 pohárka Volt, nekem meg már akkor is 2,5 mert teleöntöttem.

Meg nálam nem is keményedett meg soha. (előbb elfogyott:DD)

2015. aug. 11. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

De mennyi tejet öntesz hozzá?

A pudingpor egyébként szimplán csak keményítő, és némi aroma, attól függően, milyen ízű pudingot készítesz.

Én már ezer éve nem veszek pudingport, az Aldiban van 400 grammos keményítő 300 ft-ért, számold ki, hány csomag pudingpor jön ki belőle.

Itt egy recept:

[link]

Isteni!

2015. aug. 11. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Utsó: Igen ez olyan mint a Muffin meg külömböző sütiporok.

Jó drágán kapsz port amihez mßeg mindent meg kell venni, amit a normális recepthez a sütöporon meg a liszten kívül.:D

Majdnem az összes csak Liszt meg sütöpor, 10x-es áron.

2015. aug. 11. 14:52
 5/5 A kérdező kommentje:
mindig fél liter tejjel csináltam
2015. aug. 11. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!