Milyen a mogyoróvaj?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy egyszerűen milyen íze lehet a sós mogyoróvajnak? Az amerikaiak nagy kedvence ez a peanut butter(mogyoróvaj). Nektek hogy ízlett?#mogyoróvaj #peanutbutter
2015. aug. 10. 18:34
1/10 anonim válasza:
Elég rossz. Azt azért tudni kell, hogy ez nem sima mogyoró, hanem földimogyoró. Tehát nem abból készül, mint a Nutella.
2/10 anonim válasza:
Mint a mogyoro csak nem kell ragni. Zsiros es nehezen "oldodik" a szadban ezert eleg keves egyszerre,ha kenyerre kened akkor mar jobb. En imadom a PB&J-t (a mogyorovajas-lekvaros kenyeret) de magaban a mogyorokremet mar nem.
3/10 anonim válasza:
én nagyon szeretem a ropogósat és a törtet is, nem csak lekváros kenyéren, de akár önmagában is, elkanalazva.. hamar eltelít mondjuk. :)
4/10 anonim válasza:
Én szeretem. Simán nem eszem, mert íze nagyon nincs, plusz az egész beragad az ember szájába. Nehéz lenyelni. Úgyhogy inkább kenyérre kenem, meg kenek rá lekvárt.
Én úgy tudom, hogy elvileg eperlekvárral kellene enni, hát én azzal eszem, ami éppen kéznél van :D
5/10 anonim válasza:
Első kanállal fura, másodikkal még mindig, a harmadik után már tűrhető, aztán ha megszokod, nagyon finom.
6/10 anonim válasza:
Eredetileg nem eperlekvarral hanem szololekvarral kell enni. Illetve az amerikaiak ugy eszik.
7/10 anonim válasza:
Utananeztem. Az eper- es a szololekvar a ket legalapvetobb lekvar amit beleraknak.
8/10 anonim válasza:
Én nem szeretem, fojtós és ízetlen szerintem, de hát ízlések és pofonok:-)
9/10 anonim válasza:
A moyoróvaj nem sós. Nem más, mint leturmixolt földimogyoró. Eredetileg idős emberek élelmezésére szánták, mert rengeteg hasznos tápanyag van benne, és ebben a formában az is eheti, aki nem tud rágni.
10/10 anonim válasza:
Én most vettem tegnap életemben először mint zsírforrás, és nem tudom, hogy eddig hogy voltam meg nélküle, nekem sokkal jobban ízlik, mint a Nutella:D Mogyorót is szeretem, de maga a mogyoróvaj nekem jobban ízlik.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!