Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vihetek virslit fagyasztva...

Vihetek virslit fagyasztva Horvátországba?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy lefagyasztom előre és akkor a kocsiban csak "olvadozik" míg odaérünk és akkor pedig beteszem a hűtőbe.
2015. jún. 23. 09:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó! Neked is köszönöm a választ! :)

A sok rosszindulatú válaszadó pedig gondolom otthon fog rohadni egész nyáron :D

2015. jún. 23. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem az nem rosszindulatú aki nem érti miért ehet valaki itthoni virslit, horvátot meg nem. Kb ott is meg lehet venni mindent. Semmi értelme felesleges dolgokat vinni ami ráadásul ki is olvadhat és elromlik.

A virsli pont szemétből készül, ami alapból is könnyen romlik.

2015. jún. 23. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sok értetlen ember írt erre a kérdésre,persze lehet csak ez a tudtlanságukból ered ! Nem a virslin van a hangsúly, hanem amit, és amilyent ehet az erre érzékeny utazó. Nem kíséletezik más ország ételeivel, hogy elrontsa nyaralását! Remélem már kezditek kapirgálni, hogy miről van szó !!!!!!!
2015. jún. 23. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
5%

13-as: a kérdés pontosan a virsliről szól... olvasd el még egyszer szerintem.

És akkor is fura hogy valaki ilyen alap dolgot is vinni akar, amit ott is megvehet majd a boltban. Nem látom értelmét. Akkor már vigyen kenyeret, mustárt, ásványvizet, meg gyakorlatilag mindent, aztán ő már nem fér el a kocsiban majd a sok kajától ha mindent vinni akar.

2015. jún. 23. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

14-es

Én is a virsliről beszéltem, / tudok olvasni / mert nem minden vislit lehet enni glutén tartalma miatt !!!!!!

2015. jún. 23. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!