A fagylalt ételnek számít?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 08:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen, a fagyit a desszert kategóriába sorolnám.
2/3 anonim válasza:
Hát nem ital :)
De ha olyanra gondolsz, hogy pl. ez számít-e étkezésnek. Akkor nem jó ötlet fagyit ebédelni, de lehet az ebéd része desszertként.
3/3 anonim válasza:
Tavaly nyáron volt néhány kánikulai nap, amikor csak görögdinnyét, és fagylaltot ettem. Könnyű szénhidrát diéta...
Szóval nem ebéd után fagylalt, hanem ebéd helyett fagylalt. Szerintem ételnek számít a fagyi.
(Mondjuk a fagylaltot én készítettem. A citromfagyim tulajdonképpen lefagyasztott és kikevert limonádé. Praktikusan inkább fagylaltnak elkészítve fogyasztottam, jobban hűsített.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!