Miért kerül 500 Ft-ba egy főtt kukorica a balatoni strandokon?
10-es jó látja.
Ha a nyomorultja lejut pár napra a vízhez, akkor jól ki akarja dőzsölni magát, aztán megy vissza a gályára.
A vállalkozó meg a hat hetes szezonban igyekszik kitermelni az egész évi hasznát.
Ez egy balkáni szimbiózis.
Nem én írtam a 0 forintot de azért az tény hogy 1db palacsinta rezsivel, töltelékkel, munkabérrel együtt kijön max és nagyon max 30Ft-ból ha a 400Ft ért 2db palacsintát adnak akkor is 1 db palacsintán 170Ft tiszta haszon van. Az azért nem rossz.
De igen ameddig van aki megveszi ennyiért addig ennyiért fogják adni.
Nekem a gyerekeim imádják a palacsintát. A hétvége valamelyik napján palacsintát kell sütnöm. Két serpenyőben sütöm egyszerre, de mire a századikat kisütöm, közel vagyok ahhoz, hogy ha eladásra egész nap csinálnom kéne, még 500 forintért sem csinálnám - pláne ha kánikula van.
Nyilván a gyerekek kedvéért érőt veszek magamon, és megsütöm...
Aztán miért nem 12 hónapos melód van?
Azt a lakokocsit arrébb lehet ám tolni... vagy télen forraltbort meg sultkolbit arulni a varosokban...
3 honap alatt ne akarj meggazdagodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!