Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért kerül 500 Ft-ba egy...

Miért kerül 500 Ft-ba egy főtt kukorica a balatoni strandokon?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 17:11
1 2
 11/15 zgyzgy ***** válasza:
69%

10-es jó látja.

Ha a nyomorultja lejut pár napra a vízhez, akkor jól ki akarja dőzsölni magát, aztán megy vissza a gályára.

A vállalkozó meg a hat hetes szezonban igyekszik kitermelni az egész évi hasznát.

Ez egy balkáni szimbiózis.

2015. jún. 16. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

Nem én írtam a 0 forintot de azért az tény hogy 1db palacsinta rezsivel, töltelékkel, munkabérrel együtt kijön max és nagyon max 30Ft-ból ha a 400Ft ért 2db palacsintát adnak akkor is 1 db palacsintán 170Ft tiszta haszon van. Az azért nem rossz.

De igen ameddig van aki megveszi ennyiért addig ennyiért fogják adni.

2015. jún. 17. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Nekem a gyerekeim imádják a palacsintát. A hétvége valamelyik napján palacsintát kell sütnöm. Két serpenyőben sütöm egyszerre, de mire a századikat kisütöm, közel vagyok ahhoz, hogy ha eladásra egész nap csinálnom kéne, még 500 forintért sem csinálnám - pláne ha kánikula van.

Nyilván a gyerekek kedvéért érőt veszek magamon, és megsütöm...

2015. jún. 17. 15:45
 14/15 anonim válasza:
61%
Balatoni vagyok és büfénk van a parton. Nyilván te csak azt látod nyáron hogy mennyien vannak és mégis milyen drága minden. De azt nem látod hogy télen az egész strand üres, semmi nincs nyitva, ilyenkor az embereknek bevétele sincs. Lehet mi rosszabbul jövünk kivaz 500ft-os kukoricával meg a 400ft-os palacsintával, mint aki minimálbérért dolgozik. Télen megáll itt az élet.
2015. júl. 1. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Aztán miért nem 12 hónapos melód van?

Azt a lakokocsit arrébb lehet ám tolni... vagy télen forraltbort meg sultkolbit arulni a varosokban...

3 honap alatt ne akarj meggazdagodni!

2022. júl. 4. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!