11/20 anonim válasza:
Amit anyám csinál: Jó vastag tészta, és minden van rajta, amit csak akarsz. Sok sajt, szalámi, kolbász, sonka, szalonna, bacon, kukorica, hagyma, ananász... tuti van, amit kihagytam róla :D De szóval olyan, amin minden van.
Azon kívül meg az ingyeneset :)
12/20 anonim válasza:
Sok pizza van! :)
Tengergyümölcseist, Görög, Gyrosos, Son-Go-Ku-st, Négysajtos, Csirkést, Hawaiist, Húsost, Négy évszakost, stb.
Tejfölös-fokhagymás alap, sonka, szalonna, kukorica, lilahagyma, fekete olajbogyó, tükörtojás.
13/20 anonim válasza:
Soha nem értettem ezeket a gyrosos meg tejfölös-hagymás pizzákat. Annyira idegen ízvilág. Az olaszok is egyetértenek abban hogy a jó pizza titka az egyszerűségben rejlik: sima sonkás sajtos olviás prémium minőségű alapanyagokból, kemencében megsütve pár perc alatt.
14/20 A kérdező kommentje:
én is az utolsóval értek legjobban egyet de az ingyen pizza se rossz
köszönöm a válaszokat
2015. máj. 21. 20:38
15/20 anonim válasza:
Én a vastag pizzát szeretem.
Szinte bármi jöhet rá :))))
18/20 anonim válasza:
Az otthon készitettet mert arra azt rakok amit akarok. Általában sajtot és kolbászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!