Mi a különbség a himalája só és a normál só között?
Figyelt kérdés
Melyik só a legegészségesebb ha van köztük valami különbség?2015. máj. 18. 19:51
1/6 anonim válasza:
A himalája sót a himalájából bányásszák :)
2/6 anonim válasza:
A himalája (és egyéb "natur") sók meg a konyhasó közt csak annyi a különbség, hogy a konyhasó tisztítva lesz, a többiben meg minden szennyezödés még benne van.
3/6 anonim válasza:
Semmi az égvilágon, ami a sót illeti. Mindegyik tengeri só, ha valaki emlékszik a földtörténeti tanulmányaira.
A tengeri és himalája só csupán marketing fogás, a sznobok kedvére...
A SÓ egészséges, persze mértékkel.
4/6 zolidobos válasza:
Minden só nátrium-klorid. Ne higgy a reklámoknak, lehúznak.
5/6 anonim válasza:
A konyhasó mesterségesen előállított, tehát nincsenek benne ásványi anyagok. A himalája sóban ezzel szemben vannak és nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, mivel kézzel nyerik ki.Tehát van különbség ne legyetek buták..
6/6 anonim válasza:
A könyhasó maga ÁSVÁNYI ANYAG - szólva ne írj ar hülyeségeket.
Emellett azt is bányásszák, mert sokkal drágább lenne "gyártani", csak éppen a konyhasót tisztítják, a himalájasót meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!