Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meddig all el az eper?

Meddig all el az eper?

Figyelt kérdés
Vettem egy doboz epret, de otthon lattam meg, hogy a fele tulerett, puha, de meg eppen eheto. Ugy terveztem, hogy a felet holnap reggel, a masik felet szombaton eszem meg. Szerintetek elall a hutoben?
2015. máj. 6. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szombatig nem biztos, bár epertől függ, van az a "műeper", amit falhoz csaphatsz, akkor sem lesz baja, az eláll sokáig, de a szabadföldi nem. Csinálj belőle joghurtos fagyit.
2015. máj. 6. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Az eper, málna, szeder mind hamar romlanak. Általában aznap érdemes megenni.
2015. máj. 6. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor ma este es holnap reggel megeszem mindet. Szombatra lesz masik. :)
2015. máj. 6. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én zöldségesem éppen ebben a szezonban szokott elmenni szabadságra, mert útálja az eper, málna szezont.

Az egyik nap megveszi a termelőtől kétezerért kilóját, és ha a fele megmarad másnapra, már kezdheti is kilökdösni belőle a plöttyedteket. Nomeg másnapra már leesik az ára a felére.

Szóval nagyon hamar romlanak...

Megunta bajlódni vele, elmegy inkább nyaralni ilyenkor, és még az előszezoni olcsóbb árakkal is jól jár.

2015. máj. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!