Miért szeretik venni az emberek a pékárukat a boltokban?
Mert szeretik, mint minden más élelmiszert, mindenféle boltokból. Ez tényleg fura kérdés. :D
Valószínűleg azért szeretik az emberek a pékségeket, mert ott olyan termékeket is kaphatnak, amit otthon nem készíthetnek el, vagy legalábbis nagyon nehezen.
Manapság nem süt otthon az ember kenyeret, buktát, szerelmes levelet, perecet, kiflit....stb. Kényelmesebb, időtakarékosabb boltban beszerezni. És lehet finomabb is, ha az illető nem a konyhák tündére....
Remélem kielégítő a válasz :)
A kérdező itt szerintem a péksüteményekre gondolt, nem a kenyérre, zsömlére, kiflire, hanem a buktákra, túros batyukra ilyenekre.
Ugye sokan nem eszik ezeket mert egészségtelen, gyors reggelire nem kiadósak és könnyen vezethet elhízáshoz. Ami igaz is mert reggelire nem ilyet szabad enni hanem kiadós ételeket, és nyugodtan kell erre időt szánni. Ezt sokan nem tudják maguknak meg engedni bevallom én világ éltembe péksütiket ettem reggelire többnyire és ezért is híztam el. Próbáltam normálisabb kajákra váltani amikor olyan munkahelyre kerültem ahol szerencsére a reggeli időt, kajaszünetet rugalmasan kezelték, tehát 20 perc volt megadva de nem álltak az ember felett stopperrel hogy na vége az időnek húzás vissza dolgozni. Persze sok munkahelyen ezt az ember nem engedheti meg magának és letudja a reggelit 5-10 perc alatt -2 péksütivel úgy hogy beleférjen az idő a wc-zésbe meg a cigi szünetbe....
A 4-es válaszoló első mondatából kiindulva...
Ha nem a friss, ropogós, meleg, illatos kenyér miatt, akkor a nutellás fánk miatt. :D Otthon nem tudok ilyen csodát csinálni, de néha kell az érzés, hogy beleharapok a friss, még meleg fánkba, és az egész fejem nutellás lesz, úgy megtömik. Best.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!