Manapság tényleg ennyire nem figyelnek a minőségre/tárolásra, vagy csak én futok bele rendszeresen?
Penészes tejföl, büdös felvágott, romlott túró.
Mind frissen bontva, bőven szav.időn belül.
Ma kiakadtam, amikor uzsonnára kőrözöttet akartam csinálni, és büdös, romlott a túró, aminek most bontom a zacskóját, és 04.22. a szav. ideje.
Egyszer már tettem panaszt tejfölre, aminek a tetején penész vigyorgott kibontáskor, de a Nébihtől azt a választ kaptam, hogy amiket ők vizsgáltak ebből a termékből, az rendben volt.
Nem akarok hetente bejelentéseket tenni.
Én vagyok ennyire peches, vagy tényleg ennyire nem figyelnek manapság a gyártásnál, tárolásnál?
Ja, és ugye ma visszavinni sem tudom az Auchanba a túrót...
Én is belefutok ilyenekbe. Romlott sajt, penészes túró rudi stb. szintén még jó szavatossággal.
szerintem is kerüld az üzletet ahonnan vásárolsz.
én a helyi coopban azt tapasztaltam, hogy az ott vásárolt sajt(helyben vágják fel) 2-3 napon belül megpeneszédik. nem 1x-nem 2x.. hanem csomószor mire rájöttem, hogy itt bizony ők a ludasok, mert máshonnan vásárolva sose jártam így.
azóta ott nem veszek ilyesmit.
ha tejföld veszel, akkor pedig figyelmesen nézd meg a zárófóliát, hogy nincs -e rajta sérülés. én a púposat szoktam megvenni.
vagy vannak dobozos tejfölök, műanyag tetővel. az tuti jól zár!!
sőt, vannak olyan boltok ahol friss tejterméket lehet venni. mindent kimérnek . én onnan szoktam venni a túrót, meg is szagolom ahogy kimentem a boltból.
én is parás vagyok, nem akarok mégegyszer úgy járni, hogy eszem a rudit, és ahogy beleharapok belül meg van penészedve az egész átmérőjén keresztül
2 Tesco volt (tescos tejföl, meg Verdás felvágott - nem tudom ki gyártja), a 3. most a túró az Auchan-ban.
Szóval nem mindig ugyanaz, bár a Tescoban már "friss" húsra is futottam rá, úgyhogy azt már évek óta nem veszek ott.
Szóval peches vagyok.
A túró az sokat savanyodik lejárati idő előtt, gyakorlatilag mindegyik. Én utálom amikor olyan savanyú, ezért olyat szoktam venni aminek még vagy 10 nap van hátra. A kisebb, dobozos túrók azok jobbak ilyen szempontból, de az nekünk nagyon kevés.
Szerintem peches vagy amúgy, én nagyon ritkán találkozom rossz termékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!