BefŐzike kérdése:
Azt írják mindenhol, hogy a sárgás, barnás brokkoli kerülendő. Miért?
Figyelt kérdés
Azt írják mindenhol, hogy kerülni kell a sárga vagy barna brokkolit. Rendeltem rántott brokkolit és teljesen barnás-feketés a sötétzöld része, az alap pedig sárga kissé fonnyadt.
A felét megettem, a másik felét még nem, mi bajom lehet tőle?
2015. márc. 20. 13:27
1/1 anonim válasza:
Bajod nem lesz töle, csak semmiféle hasznos tápanyag nincs már benne, mert a sáras-barnás elszinezödés azt jelenti, hogy lassan lebomlik a zöldség, megkezdödik a rohadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!