Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Majonézt csokikrémmel keverve...

Majonézt csokikrémmel keverve fele-fele arányban kenyérre kenve egy kis extrákkal milyen fogyasztani? Jó íze van? Próbált már ilyet valaki? (Koleszosoktól hallottam a receptet. )

Figyelt kérdés

A haverjaim egy részéből koleszos lett a középiskola után és ők találták ki maguknak ezt a receptet. Tudom, ez egy tipikus olyan kaja, amit fiatalok találnak ki maguknak és szélesebb körben nem terjed el, mert elég bizarr, de megkóstoltam és isteni. Hozzávalók:

- Kinyomják egy tálba a csokikrémet és a majonézt, mindkettőből ugyanannyit

- Tesznek bele sót, cukrot, jó sokat, ezekből is egyforma mennyiséget

- Ezeket jól összekeverik.

- Egy szelet puha, előre zacskózott toast kenyérre kenik jó vastagon

- Ennek a tetejére kerül egy kevés lilahagyma, Haribo gumimaci, parizer

2015. márc. 15. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikusan az a kaja, ami addig tűnik finomnak, amíg fiatal vagy 😊. Ahogy idősebb leszel, gusztustalan lesz. Én tiniként olyan zsömlét ettem, aminek az egyik fele ketchup-ös volt, a másik milky way krémes, összetettem a két oldalt és együtt ettem. Most közel a 40-hez, a gondolattól is hányingerem lesz 😊.
2015. márc. 21. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. :D És nem lettél rosszul tőle?

Mondjuk a tinik gyomra sok mindent kibír. :D

2015. márc. 21. 09:20
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

11-es vagyok.

Ha tőlem kérdezed, nem lettem rosszul, sőt többször ettem 😊.

2015. márc. 21. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Így születnek újabb és újabb receptek. ha valaki eltér a hagyományostól, nem bűn, hanem kreativítás:)

Az más lapra tartozik, hogy kinek mi ízlik, de az ízlés nem lehet vitatéma, mondták már a történelem során eleink is.

2015. márc. 21. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Így elsőre elég bizarrnak tűnik, de lehet nem rossz.

A zsíros kenyér szilvalekvárral is jó, pedig elsőre húztam tőle a szám.

2015. márc. 30. 00:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!