Tudtok valahol most laktózmentes tej akciót? Ti hol veszitek a laktózmentes tejet?
Figyelt kérdés
kb mennyi?
köszönöm
2015. márc. 9. 11:56
1/10 anonim válasza:
ha a rendes felnőtt tejre gondolsz,én eddig 3 helyen láttam,én tescoba vagy auchanbe veszem a sárga mizot. volt már 380 is, meg 300 is az ára. reálba lehet még kapni, de 500 ft,úgyhogy nem veszek ott.
2/10 anonim válasza:
Múlt héten a coop-ban 245 Ft volt, de nem tudom tart-e még az akció. Laktóz mentes tej helyett miért nem íratsz laktáz comfortot? A laktóz érzékenyeknek elvileg lehet kapni támogatással. 5 csepp kell egy liter tejbe és egy napig állni hagyni. Szerintem olcsóbbra jön ki.
3/10 A kérdező kommentje:
2-k, erről nem is hallottam. Nekünk még csak gyanúja áll fenn.
2015. márc. 9. 15:47
4/10 anonim válasza:
Én is nemrég hallottam. A férjem és a családja laktózérzékeny. A kislányom 11 hónapos lesz és nem adok neki semmit egyenlőre megelőzésként, amiben van laktóz. Megjártam, mert két fajta tápszer van, amit ehet és mind a kettő hiánycikk, ezért ástam bele magam a témába. Akkor találtam a laktáz comfort cseppet. Annyi, hogy támogatás nélkül 4000 Ft körül van és a háziorvos nem írhatja fel. Gondolom kell hozzá gasztrós szakvélemény. Teljes áron nem tudom megéri-e, mert 200 csepp van benne és egy liter tejhez 5 csepp kell. Tehát 40 liter tejhez elég. Így 100 Ft-ot dob egy liter tej árára. Akkor kb. ott vagy, mintha megvennéd a laktózmentes tejet. Annyi még az előnye, hogy rakhatod tejfölbe, joghurtba stb. Mennyi idős a gyerereked? Mert vannak laktáz tabletták is. Azt láttam 1600 Ft környékén 60 szemeset. Unokatesóm azt használja. Mikor tejes dolgot eszik-iszik előtte el kell rágnia egy tablettát.
5/10 A kérdező kommentje:
16 hónapos, és valóban hiánycikk a laktózmentes tápszer. Az istenért sem kapunk egyik gyógyszertárban. Ma felhívtak valami központot, hogy hiánycikk.
De utána nézek ennek a cseppnek. Jól hangzik. Ez mehet krémtúróba és joghurtba is tényleg?
:)
örülnék neki nagyon!
2015. márc. 9. 19:32
6/10 anonim válasza:
Ne nagyon reménykedj, hogy lesz laktózmentes valahol is. A milumil laktózmentest ettük, annak megszüntették a gyártását. Helyette van a bebás, de abból meg készlet hiány lett, mert mindenki arra állt át. Felhívtam Miskolcon kb. az összes patikát (van vagy 80 db), de mondták, hogy ne is keressem egyiket se. Van még a milumil pregomin, de szerintem abból is készlet hiány lesz hamarosan. Ezért kerestem más megoldást. Lehet krémtúróba is, főtt ételbe is, csak annyi, hogy nem szabad főzéskor belerakni, hanem csak mikor olyan 40 fok körül van az étel, mert 40 fok felett elpusztulnak a laktózbacik. [link] Itt nagyon jól leírja, hogy mibe lehet. Mi most először megpróbáljuk a laktózos dolgokat, hogy kiderüljön van-e egyáltalán probléma, ha van akkor mi is ezt fogjuk használni.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm neked a kiegészítő infót
:)
2015. márc. 10. 08:08
8/10 anonim válasza:
Akcióról nem tudok, de az Aldiban mindig van tej és másféle laktózmentes termék is.Nem horror árakon!
9/10 anonim válasza:
Én az Aldiban veszem. 329 Ft egy liter és ez nem akciós ár. Vettem már tejszínt és sajtot is.
10/10 anonim válasza:
De jó, hogy megerősítettél, mert árat nem tudtam volna fejből.De tényleg elfogadható árak szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!