Milyen esti, kevés kalóriával rendelkező snack-et tudnátok mondani?
Tök egyszerű, nem kell éjjel kettőig fent kukorékolni, hanem időben le kell feküdni. Több előnye is van:
1. Éjjel semmit nem csinálsz, csak fekszel, igen alacsony kalóriafelhasználással, ha telezabálod magad az éjszaka közepén, abból lesz az úszógumi. Ha hamarabb lefekszel, ez máris megspórolva.
2. Reggel viszont éhes leszel, és fogsz tudni normálisan reggelizni (ami kelleni is fog az egész naphoz).
3. Némi pénzt is spórolsz, mert nem kell snackeket venni a bótba' :)
Ha az a válasz az időben lefekvésre, hogy "de még nem vagyok álmos", akkor az azt jelenti, hogy nem is vagy elfáradva. Tessék elfáradni :) mondjuk ne csak kettesre tanuld meg a másnapi dolgozat anyagát, hanem ötösre - ha már dolgozó vagy, akkor csökkentsd a kávé-cigi szünetek számát és helyettesítsd kemény munkával, így mindjárt menni fog az, hogy este tízkor már aludj, mint a bunda :)
Zsírszegény túró+natúr joghurt+fehérje
Ez a legjobb vacsora, kitart reggelig a lassú felszívódás miatt.
Dehogy vagyok én pesszimista, én értettem félre a kérdést, illetve rosszul fogalmaztál :)
Az este hét óra még egyáltalán nem késő este, akár egy jó adag körömpörköltet is betolhatsz vacsira, sokan akkor, vagy még később érnek haza munkából/egyetemről (igen, van este hatkor kezdődő szeminárium is) :)
Például: puffasztott búzaszelet
házi aszalt gyümölcs
Pattogatott kukorica
Házi ropi
szotyi
Keshudió
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!