Ki hisz a teljes kiőrlésű kenyérben?
Figyelt kérdés
És miért hisz benne, ha hisz?2015. febr. 3. 20:49
1/15 anonim válasza:
Ez nálam tapasztalat . Az emésztésem jobb és nem fáj a hasam tőle , fehér lisztnél fájt és állandó szomjúság is volt és bőrviszketés akár a cukornál .
2/15 anonim válasza:
Azt el kell ismerni, hogy egy fokkal valóban jobb, mint a sima kenyér. De ha teheted, kerüld el azt is.
3/15 anonim válasza:
Inkább nem eszek semmilyen kenyeret. Ha mégis megkívánok valami péksütit, inkább a teljes kiőrlésűre voksolok, de attól sem várok csodát.
4/15 anonim válasza:
Egy ételt enni kell, nem hinni benne. Van, akinek jót tesz, és van, akinek nem.
5/15 anonim válasza:
Nem hiszek benne..
Én bármelyiket megehetem, semmi különbség nincs benne, már ami az emésztést, vagy a későbbieket illeti.
Más az íze, olykor jobban ízlik, szoktam olyat is venni..
6/15 anonim válasza:
Nem hiszek benne, és a családom sem eszi meg.
7/15 A kérdező kommentje:
én olyat hallottam erről egy eléggé értő embertől, h nem sokkal több rost van benne, meg most bezártak vmi ilyen helyet baján asszem.
2015. febr. 3. 21:53
8/15 anonim válasza:
Lektinek, fitátok...
Egyen a hóhér annyi teljes kiőrlésűt.
A legjobb amúgy, ha semmilyen kenyeret nem eszik az ember.
9/15 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, kerülöm is a fogyasztását!Kenyeret magamnak sütök itthon! Néha veszek vizes zsemlét, talán abba kevesebb összetevő van. Ez az én elvem...a barna,magvas, teljeskiőrlésű stb tele van minden plusz káros dologgal.
10/15 anonim válasza:
egyetlen kenyérrõl tudok amit érdemes megvenni:Jókenyér rozsos vagy barna vagy nemtudom milyen tipusai vannak de az igazi búzából van semmi más nincs benne. de ha teheted akkor süss magadnak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!