Mi lenne ha kutyatápot ennék? 18/F
Az Acana és Orijen kutyatápok 60 és 80%-ban tartalmaznak természetes fehérjéket, kerti, kapirgálós, nem génkezelt csirkéből, vadon fogott lazacból. Emellett van benne egy csomó gyógynövény, barna rizs és egyéb nagyon jól hangzó cucc. A kölyökkutyámnak nagyon szépen beválik, fejlődik tőle rendesen. Ha napi 3x enném én is akkor szerintetek lenne tőle valami bajom? Én csak arra tudok gondolni, hogy egy idő után undorodnék tőle, mert nem a legjobb az íze. :D
A fagyasztott hús és a konzervek két külön kategória. Minden konzervet magas nyomáson és hőmérsékleten hőkezelnek. Ezt azért teszik, hogy a baktériumok ne szaporodjanak benne, és fel ne robbanjon a konzerv tőlük.
A fagyasztott hús ezért más eset és az valóban nem fogyasztható elvileg. Amit írtam azt csakis konzervekre értettem, hogy elkerüljük a félreértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!