Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti mit fogtok vacsorázni ma...

Ti mit fogtok vacsorázni ma este és ha ott lennék veletek miből adnátok nekem is?

Figyelt kérdés
miből mennyit adnátok nekem? annak érdekében hogy jól lakjak? (ma még nem ettem)
2015. jan. 23. 18:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Ha gondolod vihetek neked...
2015. jan. 23. 22:13
 12/19 A kérdező kommentje:

görög sali:))feta sajt volt benne? oliva? azokkal az igazi egyébként a paradicsomos rizses tölteléket husgombóccal nem szeretem.

köszi hozhatsz kaját mit hozol? bp-n vagyok

2015. jan. 23. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Nálunk ma sült camembert sajt volt délben. Szilvás gombóc délután.

Holnap fokhagymakrémleves lesz és tarhonyás hús.

Adnék bármiből szívesen. Nincs is rosszabb annál ha valaki éhes :(

2015. jan. 23. 22:35
 14/19 A kérdező kommentje:
ti rendelitek az ebédet vagy előre eltervezitek hogy mit fogtok főzni?
2015. jan. 23. 22:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát drágám, ahhoz képest, hogy mennyien adtak és kínáltak neked különböző finomságokat nem vagy valami kedves, inkább kritizálod meg fikázod a kajákat...

Az esetek túlnyomó részében van elképzelésem a másnapi ételeinkről, de előfordul amikor úgy spontán fogok hozzá abból ami van itthon. De vannak alapanyagok, amik mindig vannak itthon: pár kiló krumpli, vörös-, lila-, és fokhagyma, pár szál zöldség, száraztészták, liszt, olaj, 10-15 tojás, husi a mélyhűtőben konyhakészre előkészítve (felszeletelve, vagy darabolva, egyszerre épp annyi amennyi kell, és felcímkézve, hogy milyen husi, dátum, ill. ha konkrét elképzeléssel vettem akkor az is rajta van, hogy mihez. Pl.: marha, csirke, sertéslapocka, vagy comb.)Aztán virsli, szárazkolbász, tejföl, szalonna, ilyesmik mindig akadnak itthon. Meg persze fűszerek.

2015. jan. 24. 06:31
 16/19 anonim ***** válasza:

"görög sali:))feta sajt volt benne? oliva? azokkal az igazi"

Természetesen, minden más NEM görögsaláta.

2015. jan. 24. 08:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Soha életemben még nem rendeltem ebédet/vacsorát, mindig magam fözök.

Egy hétre elöre nagy vonalakban megtervezem az étrendet, és ahhoz tartom magam, kivéve, ha valaki a családból rákíván olyan más ételre, amit el tudok neki készíteni a tartalékok alapján.

Viszont igen sok mindent tartok itthon, száraz élelmiszereket (liszt, tészta, rizs meg hasonló), beföttek, nyers illetve fagyasztott zöldségfélék, fagyasztott húsok, füstölt dolgok, ezért jóformán mindent meg tudok kapásból fözni, amit valaki megkíván. (És általában meg is fözöm nekik)

2015. jan. 24. 08:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Budapesten belül hol? Hány éves vagy?

Nem rendelek soha, én készítem az ételeinket, olcsóbb és tudom mi van benne. Van itthon mindig liszt, cukor, tészta, lekvár, befőtt, fűszer, hagyma, krumpli, alma, hús a fagyasztóban, tojás, mirelit zöldség.

Ma nem megyek sehova, mert mosnom, takarítanom kell, és szakad az eső, elég volt a hétre a munkából. Így mirelit zöldségekből és tojásból csináltam zöldséges-tojásos muffint. Ebédre alma leves, krumplipüré és sült hús lesz párolt zöldségekkel-ami kimaradt reggelről az lesz hozzá. Sütök még egy piskótát, félbe vágom megkenem lekvárral, olvasztok rá csokit és megszórom kókuszreszelékkel.

2015. jan. 24. 08:44
 19/19 A kérdező kommentje:
hm jól hangzik:)
2015. jan. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!