Hölgynek szerintetek jó kis kedveskedős desszert lenne?
Figyelt kérdés
Üdv.
Páromnak készítenék csak úgy egy kis desszertet,a következőre gondoltam :
- stracciatella&kókusz jégkrémbe eper&banánszeleteket tennék (hagynám picit olvadni ,s amikor már puha a külseje tennék bele,majd egy újabb réteg fagyival lefedném) ,s ezt az egészet leönteném a hölgyek nagy kedvencével ,csokilikőrrel.
2015. jan. 16. 14:37
1/4 anonim válasza:
Kérdés neki bejönne-e, én pl nem szeretem az ilyen keverékeket, viszont a fagyit imádom eper, vagy csoki öntettel és egy szelet tortafélével.
2/4 anonim válasza:
Jézusom. Nem. Eleve utálom a banánt, az eper sem illik a kókusz mellé nekem. De ha jól értem te most meg akarsz olvasztani egy adag fagyit, gyümölcsöt tenni rá, megint fagyit, majd még egy kis alkohollal meglocsolni. Böáhh.
3/4 anonim válasza:
Ízlés kérdése, szerintem jól hangzik.
4/4 Farkasadi válasza:
Ízlés szerint ítélhető de szerintem undorító😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!