Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet valamelyik itthoni...

Lehet valamelyik itthoni Supermarketben Sushi-t kapni?

Figyelt kérdés
mert már hetek óta keresem:(

2015. jan. 10. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem egyszer lattam intersparban. De nem ajánlom, mert leginkabb az éttermek tudjak ugy elkészíteni, olyan minőségű halból stb, a szupermarket fele eleg rossz lehet:(
2015. jan. 10. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A Váci úti tesco extrában szokott lenni, a vevőszolgálat közelében van reggeliző sarok (vagy valami ilyesmi a neve) ott láttam, műanyag dobozban, pálcikával, kétféle méretben.
2015. jan. 10. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kétszer láttam a Sparban. Egyszer vettem is. Az volt az első sushi élményem és nagyon finom volt! Azóta is keresem hátha meglátom valamelyik reklámújságukban, hogy újra lehet kapni, mert akkor több dobozzal is vennék!
2015. jan. 10. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A Sparban szokott lenni csomagolt, de miért nem rendelsz házhoz inkább? Az legalább friss.
2015. jan. 10. 13:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem pesti vok, itt nincs nálunk ilyesmi...
2015. jan. 10. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztos van a közelben loan etterem, ahol van sushi, nem veszesek az árak főleg ha nem pesti vagy!
2015. jan. 10. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Jav:,olyan
2015. jan. 10. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:

igen, vettünk már, jó savanyú és romlott is volt. inkább beugrunk egy kínaiba venni, ott valamivel frissebb talán.

(páromnak 3 napig ment a hasa tőle, pedig nem evett sokat belőle)

2015. ápr. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!