Budapesten lehet valahol GRU tic-tac-ot kapni? (kép lent)
#Gru tic-tac #minion tic-tac
2014. dec. 5. 13:12
1/8 anonim válasza:
De jó! Ilyen nekem is kell. :D
Bocsi a hasznos válaszért, de engem is érdekel, hogy hol lehet venni. Hátha valaki tudja. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Ok, semmi gond! :)
2014. dec. 5. 13:46
3/8 anonim válasza:
Ilyet sehol sem lehet venni! :) :D
Photoshopos kép!
A Tic-Tac-ok amik benne vannak a dobozban azt meg valaki filccel szépen megrajzolgatta! :) :D
Amúgy jó lett! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? :D Én azt hittem, igazából gyártanak ilyet... :O :D
2014. dec. 5. 16:08
5/8 anonim válasza:
Akit esetleg érdekel most 2015.05.11.-től az aldiban készlet erejéig lehet kapni 49g-os 349ft. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Ez nem konkrétan az, de azért nagyon köszönöm, hogy írtál! :) sajnos későn olvastam... :P
2015. máj. 13. 21:09
7/8 Éjfúria!!! válasza:
Stia, meg csak most olvastam a kerdesedet es igen kaphato. A www. Rajzfilmjatekok.hu weboldalon. :) ha figyeledbakkor mindig kijelzi hogy jott e tic tac.
8/8 anonim válasza:
Kedves 3. válaszoló!
Nekem is, és majdnem minden barátnőmnek van ilyen Tic Tac-ja!!!!!És nagyon finom banános ízű. Szóval drágám te ezt rosszul tudod.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!