Üdv. Hol lehet kapni még disznóhájat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy sehol nem kaptam, ráadásul nem is lesz az itteni henteseknél . Azt mondták, hogy olyat sohasem tartottak. Mennyibe kerülhet körülbelül?2014. dec. 2. 19:18
1/2 anonim válasza:
Pár száz forint kilója,nem vészes.Nálunk (Jászárokszállás) lehet a hentesnél megrendelni.Talán próbálkozz azoknál akik vágnak otthon disznót.Biztosan adnak el,én is vettem már így.
2/2 anonim válasza:
Béna hentesetek lehet, ha nem tud szerezni. Ahol disznót vágnak, ott háj is van.
Tényleg nézz körül, hogy a környéketeken valaki tart-e disznót, és kérdezz rá, mikor vágnak.
Mi már ajándékozgatjuk ismerősöknek, mert disznóvágásokból mindig kapunk.De a piaci henteseknél itt is lehet rendelni, aki panelban él, nyilván nem jut hozzá szomszédéknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!