Szereted a virslit?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 19:25
11/19 A kérdező kommentje:
:-D
2014. okt. 31. 21:04
12/19 anonim válasza:
"Csak ha nincs benne disznohus"
Ez aranyos... :)
Az ipari szalonna, meg a sertésbőr az alapja. :) Meg a víz. Csak annyi állományjavító van benne, hogy kemény legyen.
A baromfivirsli attól az, hogy ehhez a masszához adnak filézett csirkepépet.
A filézettet persze úgy kell érteni, hogy gépi csontozással lekapják a csirkéről a húst, és a csontot meg a bőrt pépesítik kutterben, és azt adják az ipari szalonnához.
Jó reggelt kívánok.
16/19 A kérdező kommentje:
Imadom
2014. nov. 6. 23:03
17/19 anonim válasza:
A krinolint jófélé magyar mustárral nem a Tacskóssal, az ám az igazi, meg a rizseshurka, sültkolbász jujujj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!