Melyik a legfinomabb bögrés leves?
Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 17:39
11/14 anonim válasza:
Az összes krémleves ízlett, amit kóstóltam (knorr, maggi, tesco, fokhagyma, sajt, csirke, brokkoli...), és szeretem a tésztásleveseket is (bár azok nem annyira finomak, inkább csak jólesik őket enni, mert meleg, laktató), de a sima porlevesek, ami nem krémes állagú, pl grízgaluskaleves vagy húsleves csigatésztával, ilyesmi, annyira nem jönnek be, nagyon erőteljes, túl sós az ízük az én ízlésemnek.
A legfinomabb szerintem a sajtkrémleves, (pirított kenyérkockás) ha a tetejére még egy kis reszelt sajtot teszek.
12/14 anonim válasza:
Alap levesek közül a Knorr spárgakrémlevesét szeretem. Egyébként sznob vagyok és inkább az extra tésztás leveseket eszem.
13/14 anonim válasza:
Utolsó: a sznobok biztos nem esznek ilyen moslékokat!!!!!
14/14 anonim válasza:
A KNORR paradicsom levese isteni :D én imádom.
Jah és a KNORR sajtleves is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!