Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet pirított hagymát venni?

Hol lehet pirított hagymát venni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%

"Ti tényleg belefőzitek a kajába? OMG én csak szendvicsbe veszem, vagy hotdog készítéshez, el se tudom képzelni hogy belefőzzem mondjuk egy pörköltbe?? Mert hogy ez nem sűrűsíti be a pörit pl az biztos. "

Mi a 'aszról beszélsz mégis?

2014. szept. 17. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Sosem vettem még ilyet, mégis képes voltam teljesen normálisan hozzászólni... Láttam már cifrábbakat is, ott vannak a muffin- s palacsintaporok...

A pirított hagyma nekem nem hangzik rosszul (bár mint majdnem paleós, beleköthetnék az alkalmazott zsiradékba, de ennyire nem vagyok szívbajos), el tudom képzelni, hogy valakinek jól jön az, hogy nem kell minden egyes alkalommal hagymával foglalkozni, amikor mondjuk hazaesik 10 óra munka után vagy kiugrik uzsonnát venni vagy ilyesmi. Drágább, de valószínűleg nem oly veszettül, hiszen a víz kisült belőle s lehet, hogy az adott embernek csak egy kis fűszernyi mennyiség kell az ételére... El tudom képzelni, hogy sokak számára van értelme.

Valószínűleg nem a pirított hagyma miatt költ sokat, aki sokat költ... Annyi mindenbe bele lehetne kötni. Egyesek vizet vesznek a boltban, pedig folyik a csapból. Sőt, drágább fajta ásványvizet, pedig szóda is létezik jobb boltocskákban, nagy visszaváltható palackban. A túlárazott kiscsokik, kekszek is ott vannak... A kalóriátlan joghurtok :) Sokkal olcsóbb lenne simán zöldséges rizst enni s pár tojást, s talán egészségesebb is. Milyen pazarlók már az emberek, nézzenek oda... Pirított hagyma... szörnyű. Aztán csodálkoznak, hogy elfogy hó végén a pénz...

Én igazán egyszerűen eszem, a fent említetteket sem veszem, DE azért egy hangyányit toleránsabb tudok lenni azokkal, akik igen. Főleg, hogy én is közéjük tartoztam egykor. Az élelmiszeripari termékek zömét nagy ívben kerülöm, de nem pont a pirított hagymába kéne belekötni, illetve nem olvastam az összetételét... De bármit raknak bele, nem lehet rosszabb, mint millió egyéb élelmiszeripari cikk...

2014. szept. 17. 15:01
 13/13 anonim válasza:
Pl: [link]
2014. szept. 23. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!