Mire jó az extrudált kenyér?
Azért súlyra nem ugyanannyit eszel meg belőle, mint ha fehér kenyeret ennél, tehát jóval kevesebb kalóriát viszel be vele. Szerintem. Bár őszintén szólva sosem számolgatok kalóriákat, de nekem ez így elég logikusnak tűnik.
Én az íze meg az állaga miatt eszek néha ilyesmit plusz ha megyek valahova - eláll elég sokáig, ha vinnék pár szelet kenyeret, az néhány nap után elég undi lenne.
Barátnőm meg azért eszi, mert van belőle gluténmentes változat és valamit ennie kell.
Szerintem semmire. Jól nem laksz vele (csak ha rengeteget eszel belőle, de azt nehéz, mert nem finom és drágább, mintha rendesen ennél)... Inkább csak ilyen pótvalami,
úgy tűnik, mintha ennél valamit, rá tudod rakni a selyemsonkát s egyéb szintén majdnem kalóriamentes dolgokat. Mert van kalóriatartalmuk, de ahhoz sok darabot kell enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!