Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Sötét színű méz? Egészen...

Sötét színű méz? Egészen barna színű méz milyen méz lehet?

Figyelt kérdés

Kaptunk külföldről zacskós teát és hozzá zacskós mézeket. Ahogy kibontottam, sötétbarna volt, és NAGYON finom, nem az a gejl méz, amit itthon árulnak.

Ismeri valaki?

2014. júl. 30. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
A gesztenyeméz szokott sötét szinű lenni. De talán a tasak hátán megtalálod ,hogy milyen méz..
2014. júl. 30. 09:54
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, első körben nyilván megnéztem a tasakot, nulla infó van rajta erről...csak a cég neve és kész, rájuk keresve csak a teáikat adja ki.
2014. júl. 30. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
gugli se dobott ki semmit?
2014. júl. 30. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Elképzelhető hogy gyümölcsmézről van szó. De egyébként az a legjobb méz amit a lakóhelyed 10 km-es körzetében gyűjtöttek össze a méhek és csomagolás előtt nem melegítették fel.

Ez erősíti legjobban az immunrendszered mert az adott környezet információit tartalmazza, ellentétben a távoli helyekről ideszállított mézekkel szemben amik ellenreakciót válthatnak ki a testben.

2014. júl. 30. 11:27
 5/10 A kérdező kommentje:

3: de az immunrendszerem erősítését nem várom el egy ételtől, de azt igen, hogy finom legyen.:)

nyilvánvaló, hogy először a google-t próbáltam, bár..ezen az oldalon nem biztos:D

2014. júl. 30. 12:10
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Én meg azt várom el hogy egészséges legyen rám nézve és finom, különben kidobott pénz. És dobjatok meg pár piros kézzel mert hiányzik :DD
2014. júl. 30. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk a vegyesvirágméz elég sötét színű szokott lenni.
2014. júl. 30. 13:11
 8/10 A kérdező kommentje:
akkor mi az az ellenreakció, amit kiváltHATnak azok a rossz, messzi földi mézek?
2014. júl. 30. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokféle sötét színű méz van! Akár lehet erdei méz is!
2014. júl. 30. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a gesztenyeméz is sötét, és elég különleges íze van. Mi csak ezt vesszük.
2014. júl. 30. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!