Lehet bajom az activiatol?
Figyelt kérdés
Kb 30 perce megettem egy activia -t , ami bent volt a meleg lakasba , kb 30 fokba tobb mint 2 oraig. Lehetseges h romlott lett volna ? ugy ereztem mintha kicsit furcsabb lenne az ize , vagy ilyen hamar nem romlik el? Mire szamitsak? milyen bajom lehet tole ?2014. júl. 21. 13:30
1/3 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, (nem lett) tőle. Ha romlott lett volna, észreveszed az állagán, a szagán és az ízén.
2/3 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle.Max hamarabb mész vécére, mint egyébként.Meg nem romlott az biztos 2 óra alatt.
3/3 goolky válasza:
Konkrét bajod lehet, hogy nem lesz. De én eleve nem ennék ilyet. Bojkottálni kell minden Danone terméket, mert ahhoz képest, hogy mit hirdetnek, szépen alátettek most nem kevés magyar embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!