Megszűnt volna a vaníliás Győri nápolyi?
Figyelt kérdés
Pont az volt a kedvencem és már nem latom egyik üzletbe sem, itt Pesten. Sem Tesco, sem Cba, sem Spar, még mondjuk Auchanban nem figyeltem. Esetleg tud róla valaki valamit? Vagy láttok még valahol? Köszönöm!2014. júl. 20. 00:09
1/4 anonim válasza:
más márkának is van vaniliás nápolyija.
3/4 anonim válasza:
Én sem látok mostanában, egyszer rákérdeztem egy Tescos ismerősre aki az árumegrendelés részlegen van és ő is intéz ilyeneket, utánanézett a dolognak de annyira jutott hogy valamiért nem visznek nekik sem. A központba rákérdezett már erre hogy miért nincs de ott annyit mondtak neki hogy a Győri cég nem szállít nekik, de a konkrét okát nem tudják.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van más márkából is de ez a legfinomabb.:)
2014. aug. 10. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!