Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legfinomabb ízesítésű...

Melyik a legfinomabb ízesítésű fagyi?

Figyelt kérdés

2014. júl. 11. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi.

Nekem a kedvenc fagyim a sárgadinnyés görögdinnyés zöldalmás vagy gesztenyepürés.

2014. júl. 11. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem több kedvencem is van.

rágógumis,sárgadinnyés,és általában a gyümölcsösek,málnás,epres,citromos stb.

2014. júl. 11. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Én sem tudok nagyon ajánlani mert mindenkinek más az ízlése. Nekem a Rákóczi túrós fagyi jön be nagyon bár csak egyszer kaptam ilyet ajándékba, de az finom volt, illetve a citromos, meg a madártejes.

A barátom egyik haverjának van fagyizójuk és a barátom is beszokott segíteni, sokszor kap onnan maradék alapanyagot amit idehaza felszokott használni mert tud fagyit főzni, meg készíteni nagyon is tehetséges. Leginkább a házi készítésű málna fagyija az ami nekem nagyon bejön, illetve a sárgabarackos amit 2 napja csinált :)

De leginkább egy menta ízű fagyi a kedvencem, csokidarabkákkal azt eddig egyedül a barátom ismerőse csinálja és árulja is egyben, nagy sikere van annak, és a barátom is csinált már olyat egy másik fajtát egy más recept alapján ami még finomabb volt de elég nehézkesen szerzett hozzá alapanyagot így csak ritkán tudott csinálni. Meg még tavaly amikor még csak ismerkedtünk akkor tudott szerezni egyik kollégájától nagy tételben 80% os étcsokoládét vagy 30 táblát szinte apróért sajnos csak alig 2 hétig állt el így kénytelen volt felhasználni fagyiba is tett meg sütit is csinált nekem belőle, ezzel csábított el egyébként, akkor hívott át magához és ezzel lepett meg :) Az isteni egy fagyi vot főleg hogy imádom a csokoládét, és a legtöbb művét is akkor mutatta be nekem, egy egész fagyikelyhet csinált nekem, vagy is közösen csináltuk saját elképzeléseink alapján, ami szórakoztató volt számomra mert sok mindent megtanultam akkor tőle sőt a málnásat is együtt csináltuk közösen ami különösen ízlett másnap mert hozott nekem át hűtőtáskába hogy megkóstolhassam :)

2014. júl. 11. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csokifagyi lenne, ha lehetne olyat kapni ami olyan igazán csokis (eddig talán egyszer sikerült olyat vennem)

Pisztáciás

Osan-fagyipultos bodzás-joghurtos

2014. júl. 11. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok valasztani, ezek a kedvenceim:

Vanilia

Kokusz

Sargadinnye

Mango

Gesztenye

2014. júl. 11. 23:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Tudom, hogy mindenkinek más a kedvence, csak már nagyon hosszú ideje fogyókúrázok, és gondoltam meglepem magam valami szezonális finomsággal, csak ihletem nem nagyon volt hozzá (mármint, ha egyszer már szabályt szegek, akkor nehogy már valami takonyízűt válasszak véletlenül :D)

2014. júl. 12. 04:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fogyókúrát szegned, vannak olyan fagyik is, amit diétázók is fogyaszthatnak. :)
2014. júl. 12. 08:37
 8/9 Szabolcs_'981 ***** válasza:
100%
A diéta és a fogyókúra nem ugyanaz, a diéta csak bizonyos ételeket szűr ki az étrendből érzékenység vagy betegség miatt, a fogyókúra pedig azt célozza meg hogy veszíts a súlyodból de ne menjen az egészség rovására. Bocs az okoskodásért, csak ezt sokan keverik, és ami diétás az még simán hizlalhat....
2014. júl. 12. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Kekszes a kedvencem általában.

De egyszer ettem egy nagyon jó pisztáciát.

2014. júl. 30. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!