A gasztronómia világában a hekk, mint alapanyag aljának számít?
Figyelt kérdés
A legtöbb embernek a hekkről a Balaton partján található büfék jutnak eszébe és nem az, hogy pl. egy elegáns étteremben ilyet egyenek. Ráadásul a feje a halnak nagyon ocsmány, ha azzal együtt felszolgálnák, nem lenne gusztusuk az embereknek megenni.2014. júl. 5. 12:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem annyira "aljának számít", csak a balatoni halsütők miatt gondolják értéktelenebbnek.
Természetesen nem csúcsminőség, de ízlésesen, finoman is el lehet készíteni:
2/2 anonim válasza:
Szerintem a gasztronómiában semmi nem számít aljának, csak ha úgy készíted el.
Gondolok most arra, hogy hétköznapi környezetben valószínűleg sok embert a hányinger kerülget a kakasherétől, bizonyos éttermekben meg különlegesség és specialitás.
Bármilyen alapanyagot el lehet készíteni különleges, finom vagy épp ínyenc módon, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő alapanyagokat és ízeket, és rászánjuk az időt. Ilyen módon szerintem semmi sem "alja" alapanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!