Egy férfinak mennyibe kerül az élelem egy hónapra?
Ha változatosan eszel-iszol, akkor simán kell napi 2 ezer forint.
Persze ki lehet jóval kevesebből is jönni, ez kb egy nagyobb étkű, jobb minőségű ember kiadásai.
40-60.000 között reális, attól függően mit eszik. De ennél jóval több is lehet persze.
20-30.000-ből is ki lehet hozni, ha az ember májkrémes kenyéren, teszkós pékárún és szójapárizsin él, de gondolom nem ez a cél.
Tehát tökéletesen pontos amit írtam, de azért le lettem pontozva...
Gyökérf#szok, zabáljátok csak a tescos virslit 400 forintért.
A páromnak valahol 30 ezer alatt van, de nem eszik a munkahelyén, naponta főz. Sok rizst eszik, de a tipikus olcsó(bb) cuccok (bolti bármi, liszt, normál cukor) kiesnek, tej helyett kókusztej, liszt helyett olajos mag, rengeteg jóféle kakaó, méz, xillit... Sokkal olcsóbban is meg lehet oldani úgy, hogy kifejezetten jó minőségű legyen az étel. A szezonális zöldségek jóféle házi tojással nem drágák, s nem tudom, mi lenne benne egészségtelen vagy rossz. Kalóriának pedig ott van a rizs, amit még mindig nem tudok egészségtelennek tartani.
Van, ahol az egész családnak nem jut 60 ezer ételre, de jókat esznek s nem bolti kutyult vackokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!