Hol lehet a legolcsóbban cottage cheese-t venni?
Figyelt kérdés
Magyarországon2014. jún. 13. 21:11
1/6 anonim válasza:
Én az aldit mondanám, legalábbis én ott szoktam vásárolni
2/6 anonim válasza:
Engedd me hogy igy a messzi Kanadabol most nagyon rohogjek. Itt a magyar migransok azon szivnak hol lehet turot kapni mert a hulye angoltanarjuk azt tanitotta nekik hogy az cottage cheese pedig valojaban az quark cheese esetleg farmer cheese. Kozben Magyarorszagon meg valaki tenyleg cottage cheese-t keres.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Köszi!
#2 Nem egyszerű ez. :D Én is cottage cheese-nek tanultam a túrót, össze is voltam először zavarodva, hogy most mi ez.
2014. jún. 13. 22:40
4/6 anonim válasza:
2-es: röhögj nyugodtan, a te műveletlenségedet igazolja.
A drága angoltanárjuk valószínűleg normális (brit) angolt tanított nekik, ahol ugyanis valóban cottage cheese a neve...
5/6 anonim válasza:
Hrm, en is cottage cheese-nek tanultam de szerintem az' biz felreforditas, mas az allaga is mas az ize is mint a quarknak.
6/6 anonim válasza:
A cottage cheese a magyar értelemben vett túró (darabos), legalábbis Nagy-Britanniában. Hogy az USÁban, Kanadában mi a helyzet, azt nem tudom. A quark pedig az áttört, krémes állagú túró, ami süteményekhez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!