A ripproppos csirkenuggets miért ennyire olcsó?
Figyelt kérdés
Szinte mindenhol 450ft alatt van 1kg.
Mit raknak bele, hogy ennyire olcsó?
2014. jún. 7. 20:42
1/12 anonim válasza:
Ledarált bőrkét meg egyéb mócsingot.
2/12 A kérdező kommentje:
Ès legalàbb finom?
2014. jún. 7. 20:45
3/12 anonim válasza:
Az ilyen nuggetsek mindig a "lehulló" részekbôl vannak, amiket semmire nem lehetne felhasználni, de ilen finomra darálva, megfelelõ fûszerezéssel fogyasztható.
Hogy finom-e...
Én minden ilyen jellegû mirelit fasírtnak ugyanazt a gyenge, ízetlen ízt érzek.
Ettõl függetlenül ennyi pénzért, amikor nincs idõd rendeset fõzni simán bevállalható.
4/12 anonim válasza:
Talán egy kevés csirkét, bőrét, szóját, és mindenféle adalékot, ízfokozót.
5/12 A kérdező kommentje:
Arra kíváncsi lennék, hogy a csirke melyik részét darálják le a bőrén kívül..
Biztos nem a melle husát..:D
2014. jún. 8. 08:40
6/12 anonim válasza:
Gondolom a mellén és combján kívül az összes többit.
7/12 A kérdező kommentje:
ha lehet húsnak nevezni, amit bele raknak..
2014. jún. 8. 09:43
8/12 anonim válasza:
Kislanykoromban anyum (reformtaplalkozas elkotelezett hive) nem engedte a McDonaldsot, igy en tinikent voltam eloszor, mikor cserediakkent az Usaban toltottem egy evet. Emlekszem, csirkenugettset es kiskrumplig kertem az elso alkalommal. :) Azota probalom itthon is elerni a 'mekis nuggets' izt, de nem sikerul igazan. Mirelitet nem veszek, vagy otthon kiserletezek, vagy a McDonaldsban csabuloj el, egy 4dbos Happy Meal adagra, kiskrumplival, pedig nem vagyok mar kislany:)
9/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hol ennyire olcsó?
10/12 A kérdező kommentje:
Debrecen
2014. jún. 8. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!