Csoki, chips, fagyi, cola. Van kiut?
Pl. a csoki-chips-fagyi-cola kombón is lehet javítani:
csoki helyett jó minőségű étcsoki vagy méginkább, gyümölcs! és a mennyiség csökkentése.
chips helyett süthetsz ki házilag répa vagy egyéb zöldségeket vékonyra vágva, finom zöldfűszerekkel megszórva ellenállhatatlan!! Az olajból kivéve viszont alaposan csepegtesd és töröld le.
Fagyi: készíthetsz otthon is cukormentes, zsírszegény fagylaltot, sok valódi gyümölcs felhasználásával!
Cola helyett hűtött tea pl.
A főzés témára pl. zöldségkrémlevesek: összeturmixolt formában nem muszáj az orrokra kötni, hogy egy kis brokkoli, karfiol, egyéb is van benne :)))
Tehát akkor nálatok úgy kell elképzelni egy napot, hogy reggelire csoki, ebédre egy kis csipsz, vacsorára meg fagyi, és punktum? Semmi hús, zöldség, leves?
Gondolom, a csapvíz meg ihatatlan nálatok, és kénytelen vagy kólát inni...
Szerintem nem voltam bunkó, csak szembesítettelek azzal, amit jó lenne neked is belátnod, mert különben soha a büdös életben nem fogsz lefogyni: hogy aki a fogyásod útjában áll, az TE magad vagy. NEM a családod a hibás. Azt senki nem hiszi el, hogy nasin éltek, sosincs hús, leves, zöldség. Ezekre pedig egyszerűen nemet kell mondani. Nem az a megoldás, hogy akkor a család többi tagja se egyen ilyet (bár persze jó lenne, de mindenkinek saját magát kell erről meggyőznie), hanem hogy TE ne egyél. Ezt pedig ki dönti el? Csakis te.
De nyugodtan vedd magadra, nekem aztán nem ártasz azzal, hogy sajnálod magad, segítségért kiáltasz, de azért betolod azt a tábla csokit. Toljad, nekem nem fáj, ha nem fogysz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!