Melyik a legjobb és miért?
Miben a legjobb?
A kesudiónak nézz utána kérlek, hogyan kerül eléd! Onnantól kezdve, hogy leszedik a fáról... olyan savakat tartalmaz, ami égési sérüléseket okoz, illetve vakságot, ha a szembe fröccsen a feldolgozónak. Pucolják, szárítják stb. jó alaposan, mert úgy ahogy van az egész növény mérgező.
Persze ebből errefelé semmit nem érzékelünk, csak hogy nem olcsó dolog.
Én a fent írtak miatt nem vagyok hajlandó megvásárolni.
Kesudio! A natur, nem sozott kesudiobol (es szinten natur mandulabol, bar ez nem kerdes) mindig van itthon. Nagyon szeretem magaban is ropogtatni, vacsira kituno, mert ch szegeny, de tartalmas mar nehany szem is. Szoktam salatahoz is tenni, sutibe is, de csiremell csikokat is sutottem mar ki kesudio bundaban. A turogomboc is szuper daralt kesudio bundaban. Eljen a paleo:)
A paradicsomlevet is szeretem, a 100% boltit. A hazi keszitesut nem kostoltam, de nem is szeretnem, mert a latvanya es az illata is taszit. De ez az en izlesem, masnak termeszetes bevalhat.:)
Köszönöm mindenkinek!
Igazából általánosságban kérdeztem, kim mit szeret.
8-as: csakis :D
11-es: Ezzt tényleg nem is tudtam, pedig szeretnék termeszteni. Az ár sajnos 400 Ft körül van, tavaly még csak 310 Ft volt :(
kesudió termesztés MO-on,
Hallani néha naív dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!