Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legjobb és miért?

Melyik a legjobb és miért?

Figyelt kérdés
Lehetőségek: Kecskesajt, kefir, kesudió, paradicsomlé

2014. máj. 20. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miben a legjobb?

A kesudiónak nézz utána kérlek, hogyan kerül eléd! Onnantól kezdve, hogy leszedik a fáról... olyan savakat tartalmaz, ami égési sérüléseket okoz, illetve vakságot, ha a szembe fröccsen a feldolgozónak. Pucolják, szárítják stb. jó alaposan, mert úgy ahogy van az egész növény mérgező.

Persze ebből errefelé semmit nem érzékelünk, csak hogy nem olcsó dolog.

Én a fent írtak miatt nem vagyok hajlandó megvásárolni.

2014. máj. 21. 09:41
 12/18 anonim ***** válasza:
kefir
2014. máj. 21. 09:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Kesudio! A natur, nem sozott kesudiobol (es szinten natur mandulabol, bar ez nem kerdes) mindig van itthon. Nagyon szeretem magaban is ropogtatni, vacsira kituno, mert ch szegeny, de tartalmas mar nehany szem is. Szoktam salatahoz is tenni, sutibe is, de csiremell csikokat is sutottem mar ki kesudio bundaban. A turogomboc is szuper daralt kesudio bundaban. Eljen a paleo:)

A paradicsomlevet is szeretem, a 100% boltit. A hazi keszitesut nem kostoltam, de nem is szeretnem, mert a latvanya es az illata is taszit. De ez az en izlesem, masnak termeszetes bevalhat.:)

2014. máj. 21. 10:32
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igazából általánosságban kérdeztem, kim mit szeret.

8-as: csakis :D

11-es: Ezzt tényleg nem is tudtam, pedig szeretnék termeszteni. Az ár sajnos 400 Ft körül van, tavaly még csak 310 Ft volt :(

2014. máj. 21. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
13as valaszolo vagyok. A kesudio-mereg historiaval kapcsolatban annyit jegyeznek meg, hogy a mennyisegrol is ejtsunk szot. Amennyiben nem eszel naponta 100kgt belole, nincs okod felni. Ezzel az erovel semmit nem ehetnenk biztonsaggal. Kezdj csak termeszteni, es szolj ha arulni is kezded, mert en szivesen veszek:).
2014. máj. 21. 22:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó, szólok :)
2014. máj. 22. 13:26
 17/18 anonim válasza:
MINDENKÉPP a paradicsomlét...az sokkal jobb..
2014. nov. 13. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:

kesudió termesztés MO-on,

Hallani néha naív dolgokat.

2014. nov. 14. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!