Milmex cukormentes csokoládénak milyen az íze?
Azt nem ismerem! Bocsi. De adok egy receptet, házilag olyat készítesz amilyet csak akarsz.
Saját recept, csak szemre szoktam adagolni.
Gesztenye liszt. Mondjuk 2 evőkanál.
Kakaópor. Lehetőleg 100% -os. De bármi megteszi. Ha ló nincs jó a szamár is. Ebből 1 evőkanálnyi.
Vaníliaaroma, kb. 1 teáskanálnyi.De lehet rum aroma is.
Xilit, eritrit édesítő lehetőleg. Ízlés szerint. Minél több annál édesebb. Magam a keserű csokit kedvelem ezét 1 evőkanálnál sosem teszek többet. Olvasztott kókuszzsír, kb. 1 evőkanálnyi. De lehet tenni bele kakaóvajat is. Ebből 1 teáskanálnyit szoktam.
Magam szoktam citromhéjat belereszelni, vagy gyömbérgyökeret ízesítésnek. Lehet beletenni mogyorót, mandulát vagy amivel szeretnéd enni. Ahogy akarod, kedved szerint. A masszát jól elkeverni. Minél homogénebbre. Egy tálba helyezni, majd a fagyasztóba és 10 perc után lehet enni. Kísérletezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!