Melyikek azok az ételek, amelyektöl gyorsan felszedsz egy pár kilót? (többi lent)
Személyes tapasztalataim szerint:
chips
fehérkenyér
pizza
ezektől azonnal hízol
A gyümölcsöket szerintem nem kell ide sorolni, pláne nem is egyforma mindegyik cukortartalma.
A sok szénhidrát nem jó és persze az se mindegy mikor eszed, mert reggel jobb a kalória dúsabb kaja, de este kerülni kell a cukros, szénhidrátos dolgokat. Többször egyél kevesebbet az is előnyös. Esetleg menj el egy diabetikushoz azok tudnak nagyon jo tanacsokat adni. Amikor terhes voltam nekem el kellett mennem a cukor szintem miatt, mert elég magas lett. Akkor nagyon sok érdekes dolgot megtudtam, amit mai napig tudok használni.
Cukor, szénhidrát, zsír.
Ha hízni szeretnél, akkor inkább egészséges étrend + sport kombó.
Pár NAP alatt nem lehet felszedni semmit, ahhoz hosszabb idö kell.
Ezen kivül aki hajlamos a hízásra, az mindentöl tud hízni, aki meg nem hízós alkat, az akármennyit eszik akarmiböl, nem fog hízni.
Ha nem akarsz elhízni, akkor egyél minél változatosabban és közben sportolj rendszeresn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!