Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyikek azok az ételek,...

Bia678 kérdése:

Melyikek azok az ételek, amelyektöl gyorsan felszedsz egy pár kilót? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, amelyek hízlalnak. Hogyha megeszed, akkor szinte azonnal, vagy egy kis idö után már látszik rajtad, mert például nem férsz bele a nadrágodba és ha leülsz, akkor hurkás lesz a hasad, mert hájas vagy. Azért kérdezem, mert ezeket el szeretném kerülni, hogy az alábbiak ne nagyon történjenek meg velem. :D

2014. ápr. 6. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Cukros-zsíros-olajos ételek, mint például lángos, fánk, chipsek, üdítőitalok, szalonna.
2014. ápr. 6. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Fornetti, péksütik, meg más sütik is, túl sok gyümölcs és bármi ami cukros.
2014. ápr. 7. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalataim szerint:

chips

fehérkenyér

pizza

ezektől azonnal hízol

2014. ápr. 7. 01:12
 4/8 anonim válasza:
Nézzél a neten GI táblázatot,a magas GI kaja gyorsan felszívódik,az alacsony GI kaja lassan.
2014. ápr. 7. 02:33
 5/8 anonim ***** válasza:

A gyümölcsöket szerintem nem kell ide sorolni, pláne nem is egyforma mindegyik cukortartalma.

A sok szénhidrát nem jó és persze az se mindegy mikor eszed, mert reggel jobb a kalória dúsabb kaja, de este kerülni kell a cukros, szénhidrátos dolgokat. Többször egyél kevesebbet az is előnyös. Esetleg menj el egy diabetikushoz azok tudnak nagyon jo tanacsokat adni. Amikor terhes voltam nekem el kellett mennem a cukor szintem miatt, mert elég magas lett. Akkor nagyon sok érdekes dolgot megtudtam, amit mai napig tudok használni.

2014. ápr. 7. 04:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Cukor, szénhidrát, zsír.

Ha hízni szeretnél, akkor inkább egészséges étrend + sport kombó.

2014. ápr. 7. 06:30
 7/8 A kérdező kommentje:
És ha a felsoroltakból valamelyikböl mindennap ennék valamennyit, akkor az milyen gyorsan látszana meg rajtam?
2014. ápr. 7. 06:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Pár NAP alatt nem lehet felszedni semmit, ahhoz hosszabb idö kell.

Ezen kivül aki hajlamos a hízásra, az mindentöl tud hízni, aki meg nem hízós alkat, az akármennyit eszik akarmiböl, nem fog hízni.

Ha nem akarsz elhízni, akkor egyél minél változatosabban és közben sportolj rendszeresn.

2014. ápr. 7. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!