Hétvégére halfilét vettem. A Lidl-be voltam, csak cápaharcsafilé volt, így megvettem. Azt sem tudtam mi az, így rákerestem a neten. Elég rosszakat olvastam. Megegyük vagy inkább kidobjam?
Ne dobd ki ha már megvetted. Nem a legjobb ,de már mások is megették és élnek.
Igen valóban nagyon sok rosszat írnak róla.
De nem mindegyikről nézd meg a származási helyét ,ha nem Vietnám ,vagy Kina akkor legközelebb is vedd meg nyugodtan.
Bár ami nem onann származik azért az kicsivel drágább mint ezek. azoknak általában 2000ft/kg az ára.
Nem kell félni tőle, eddig még nem okozott problémát senkinek. Felhasználására adnék tanácsot, hogy a rajta lévő vastag jégmázat kis olvadás után óvatosan fejtsd le a halhúsról, mert, ha abban olvad ki, totyogni fog a víztől, szinte ki kéne csavarni.
így nem lesz feleslegesen vizes, lehet panírozni, sütni. még annyit, hogy van amelyik a szélén szemmel láthatóan zsíros, azt is jó, ha eltávolítod.
kicsit erőteljesebben sózva érdemes megsütni, mert nagyon jellegtelen, semleges ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!