Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hétvégére halfilét vettem. A...

Hétvégére halfilét vettem. A Lidl-be voltam, csak cápaharcsafilé volt, így megvettem. Azt sem tudtam mi az, így rákerestem a neten. Elég rosszakat olvastam. Megegyük vagy inkább kidobjam?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem. Szerintem ha jól készíted el, finom!
2014. márc. 20. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kidobni szerintem semmiképpen sem kell. Mi még nem vásároltunk hétvégére, ha áthozod szívesen megesszük.
2014. márc. 20. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, csak elég megdöbbentő cikkeket dobott ki a google róla, kicsit megilyedtem.
2014. márc. 20. 11:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne dobd ki ha már megvetted. Nem a legjobb ,de már mások is megették és élnek.

Igen valóban nagyon sok rosszat írnak róla.

De nem mindegyikről nézd meg a származási helyét ,ha nem Vietnám ,vagy Kina akkor legközelebb is vedd meg nyugodtan.

Bár ami nem onann származik azért az kicsivel drágább mint ezek. azoknak általában 2000ft/kg az ára.

2014. márc. 20. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Vietnám :(
2014. márc. 20. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég durva cikkek/videók vannak (sajnos) a neten arról, hogy hol/hogyan tenyésztik, tartják vagy éppen fogják ki ezeket a halakat. (Bár -gondolom nem véletlenül- azt sem látjuk, hogy a csirke/pulyka/disznó milyen körülmények között volt, mielőtt a tányérunkra került.) Mi is ettünk többször pangasiust, spenóttal-tésztával pl. finom, nem lett tőle bajunk. Ha emberi fogyasztásra alkalmatlan lenne, nem hiszem, hogy árulnák, pláne a Lidl-ben. :)
2014. márc. 20. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha már megvetted megeheted, de amúgy jobb ha legközelebb valódi halat veszel.
2014. márc. 20. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félni tőle, eddig még nem okozott problémát senkinek. Felhasználására adnék tanácsot, hogy a rajta lévő vastag jégmázat kis olvadás után óvatosan fejtsd le a halhúsról, mert, ha abban olvad ki, totyogni fog a víztől, szinte ki kéne csavarni.

így nem lesz feleslegesen vizes, lehet panírozni, sütni. még annyit, hogy van amelyik a szélén szemmel láthatóan zsíros, azt is jó, ha eltávolítod.

kicsit erőteljesebben sózva érdemes megsütni, mert nagyon jellegtelen, semleges ízű.

2014. márc. 20. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem sem az ízét, sem az állagát, de ismerek embert aki meg szereti. Kidobni kár lenne, próba, aztán kiderül, hogy veszel-e még v. elkerülöd legközelebb.
2014. márc. 20. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden kajáról lehet elrettentő dolgokat látni, ha ízlik egyétek nyugodtan.
2014. márc. 21. 01:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!