A zabpehelynek vízzel is jó íze van?
Figyelt kérdés
Én eddig tejjel csináltam, de kíváncsi lennék milyen vízzel. Nincs rossz íze, nem érzitek úgy, mintha valami hiányozna belőle?2014. márc. 12. 20:03
1/6 anonim válasza:
De, a tej :D
Én felesbe szoktam, fele víz, fele tej, sima vízzel nem szeretem.
2/6 Archangelle válasza:
Szentem BORZASZTÓ!! Habár függ a zabpehej fajtájától és ízesítésétől is
3/6 anonim válasza:
Én sajnos tejjel nem bírom, ezért almát szoktam reszelni és azzal keverem össze, plusz kis fahéjjal. Így a legfinomabb. Van, aki narancslével issza.
4/6 anonim válasza:
A zabpehelynek tejjel sincs jó íze, úgyhogy nagyon nem értem a kérdésed... :D
5/6 anonim válasza:
Vízzel sincs jó íze, de ez ízlés dolga :)
Én nem szeretem a zabízt, viszont párszor ettem zabkását, megvan az előnye, olcsó, gyors :D Tejet rég nem iszom, én vízzel csináltam. Ehető, de zabízű volt, úgyhogy jól megkakaóztam és mézeztem, na úgy már volt élvezeti értéke.
Viszont ha levest sűrítek vele vagy szezámos kenyérbe teszem (fele szezám, fele zab, némi tojás) finomnak érzem a zabot. Fura dolgok ezek.
6/6 anonim válasza:
Vízzel próbáltam én is, de nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!