Hogy lehetnék biztos benne, hogy jó a fagyasztott csirkecomb?
Ma vettem elő négy felső csirkecombot a mélyhűtőből, amit kb. egy hónapja vettem előre csomagoltan. Mindig megszagolom a húst, már csak megszokásból is és megmosom. Viszont nem vártam meg, amig teljesen felengednek, mert sietni akartam és éhes is voltam, így még félig fagyottan paprikásos lisztbe forgattam és betettem a sütőbe majdnem egy órára sülni.
Amikor kész lett megszagolgattam megint, és fura "hús" szaga volt, de ettem belőle. Nem kifejezetten büdös, csak mintha a csontnál hússzagú lett volna. Remélem nem volt semmi baja, kb egy órája hogy ettem belőle, nincs egyenlőre semmi bajom, sőt még éhes is vagyok, mert nem kívántam belőle többet. De kicsit aggódom..
A csirkemellnek nem szokott ilyen szaga lenni.. lehet csak a combnak van ilyen jellemző szaga? És elvileg fagyasztóban nem kéne megromoljon a hús
Valaki vélemény?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!