4 hónapos babának adhatok Actimelt? Olyanra gondoltam, ami L Caseit ill. Lactobacillus Bifidobaktériumot tartalmaz.
Figyelt kérdés
A védőnőm ellenzi!2014. febr. 5. 15:42
11/17 anonim válasza:
Akkor majd add neki, ha óvodás és iskolás lesz. Azt hol hallottad, hogy egy 4 hónapos baba nem lett beteg, mert ezt ette?
12/17 anonim válasza:
Tudom hogy csak jót akarsz neki, de többet ártanál vele mint esetleg használnál. Egyébként nézz utána az actimelnek, beválasztották a tavalyi év legnagyobb átverős reklámjait. Nincs abban semmi csak cukor meg aromák, és szinezék, szinte semmi természetes. Ilyen picinek max cebion cseppet adnék immunerősítésre.
13/17 anonim válasza:
Nem kell az idióta reklámoknak mindent elhinni. Főleg a DANONE-nak! Az egyik leggagyibb joghurt az övé. Egyébként szerintem az íze és az állaga is pocsék. A hasznos pre-és probiotikumokat később beviheted élőflórás kefírrel, natúr joghurttal, de azt is csak később. Válassz olyan tápszert, amely támogatja a kicsi immunrendszerét,galakto-és frukto-oligoszacharidokat tartalmaz.
14/17 anonim válasza:
13-as vagyok. Amúgy tudomásom szerint az L.casei az a Lactobacillus casei, ami egy bifidobaktérium. Ennyit a reklámokról. A babádat ne reklámok alapján etesd.
15/17 anonim válasza:
Ha szoptatsz, az bőven jó, nem kell semmi mellé.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (főleg 13)
2014. febr. 7. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!