Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire egészségtelen a virsli?

Mennyire egészségtelen a virsli?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem túl jó, mivel ilyen olyan húsokból pépesítik össze... de most komolyan, ha mindennap eszem egy- két virslit hosszútávon milyen élettani hatása van a szervezetemre?
2014. jan. 23. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nap eszel, akkor csak olyan hatás fog bekövetkezni, hogy rohadtul de meg fogod unni.
2014. jan. 23. 14:46
 2/8 A kérdező kommentje:
:D Az lehet
2014. jan. 23. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel mennyire egészségtelen a virsli? :D meg hogy mit tesznek bele. Eszem, mert finom. Nem cukorból van, nem zsírból van, és nem műanyagból van. Innentől kezdve hidegen hagy, mit tesznek bele. A palizert is szeretem, pedig tudom hogy patkányokat is beledarálnak. Na jó, ez vicc, de abba is mindent beletesznek.
2014. jan. 23. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Egészségtelen, persze, az sem mindegy, hogy milyen márka, jóval drágább az, ami esetleg minőségibb húst tartalmaz. De ezt nem lehet így megmondani, hogy mikor lesz tőle bajod. Az már eleve egy egyoldalú táplálkozás, hogy mindennap azt eszed, edd mondjuk minden harmadik nap és a többi napon helyettesítsd valami mással, lehetőleg zöldséggel, pl. Ha csinálsz egy gombapörköltet (nagyon egyszerű megcsinálni) máris eheted azt a virsli helyett, bármilyen körettel, de ez csak egy példa volt az ezerből.
2014. jan. 23. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Ugyanolyan, mintha párizsit eszel, vagy másfajta felvágottat, konzerveket, minden tele van mindenféle adalékkal.
2014. jan. 23. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Mint mindenben a virsliben is van ilyen is olyan is. vannak pocsékrosszak, de vannak egész jó minőségűek is.

A frankfurti, a bécsi egészen jónak mondható.

ennek ellenére nem hinném, hogy mindennap megkívánnám.

Annyi más kaja van, amivel lehet változatossá tehetjük a napi étrendünket.

De, ha neked ízlik, ne törődj senkivel, egyél minden nap.

A halálesetek elemzésénél nem bizonyított napiszintű virslievés kóros hatása :-))

2014. jan. 23. 16:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Amúgy bécsi virslit szoktam enni vacsorára. Már 2 hónapja, de még nem unom :D
2014. jan. 23. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyet veszel. A jó minőségű virsli egyáltalán nem egészségtelen, de az sajnos hús árban van, vagy még drágább is.
2014. jan. 23. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!