A lebbencstésztát lehet helyettesiteni fodros nagykockával (csusza tészta) vagy kifejezetten lebbencs tészta kell bele?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 11:43
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Kimaradt : a fodros nagykocka az nem csusza tészta:
3/10 anonim válasza:
A lebbencstészta vékonyabb, könnyebben lehet pirítani, s hamarabb fő.
A nagykocka levesbe vastag.
4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy nagykockát csusza tésztának minősítettem ez csak nálam ragadt rá, mert én abból csinálom a csuszát. Nem is tudtam eddig, hogy van kifejezett csusza tészta is.
Köszönöm szépen a felvilágosítást! :)
2014. jan. 23. 13:24
5/10 anonim válasza:
Ne aggodj az miatt ,hogy a kocka tésztát csusza tésztának használod . A háztartások 90% kocka tésztából csinálja csuszát.
6/10 anonim válasza:
Igen, lehet csinálni ilyet, finom is, csak azt pirított tészta levesnek hívják.
7/10 deadly108 válasza:
Lasagne tészta is jó, csak vastag.
8/10 anonim válasza:
Attól függ, mit akar belőle főzni: ha slambucot szeretne, akkor a fodros nagykocka nem az igazi, arra a célra csak a lebbencs-, vagy a lasagnatésztát használja. De ha nem slambucot, hanem csak lebbencslevest, akkor szerintem megfelel a fodros nagykocka is. Jó étvágyat hozzá!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hasznos választ!
2014. febr. 1. 07:55
10/10 anonim válasza:
Hátha valakinek még jól jöhet.... Próbáltam fodros nagy kockával készíteni a lebbencs levest, és az volt vele a gond, hogy nem tudtam jól megpirítani a "fodrok" miatt. Nem volt annyira finom a leves, mint lebbencs tésztával. Viszont nekem slambucnak megfelelő a fodros kockatészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!