Akso kérdése:
Lehet kapni még Turbo rágót?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni valahonnan turbo rágot de nem találok sehol. Ha valaki tudna segiteni valahogy az jó lenne. Az ize az nem volt valami jó vagyis csak az első pár harapásig. De ujra szeretném azt az élményt.2014. jan. 18. 11:09
1/3 anonim válasza:
Üdítő menü pont alatt találod meg! Ennyi tudtam segíteni!
2/3 anonim válasza:
Én ilyen kis boltokban szoktam még látni, vannak ilyen kicsi élelmiszerboltok, amiknek nagyon neve sincs, csak úgy vannak, és ezekben mindenféle retrós édességet lehet kapni. Többnyire az ízük is ugyanolyan.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az első kommentelőnek csak sajnos nemhiszem hogy szabolcsba kihoznák nekem. olyan oldal kellene ahol lehet rendelni vagy valami bolt nyíregyháza környékén
2014. jan. 19. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!