Ténylegesen meddig fogyasztható?
Figyelt kérdés
Sparban a felvágottra azt írták, hogy máig fogyasztható, de még van egy csomó. Oké tudom lehet tovább enni de kb meddig?2014. jan. 13. 13:45
1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen felvágott és hogy tárolod.
Parizel és hasonlók kb 2-3 nap, szalámik akár másfél-két hétig is elállnak hűtőben.
De nyugi,elég látványos ha kezd megromlani,érzed a szagán is.
2/5 A kérdező kommentje:
csirkemell sonka, az meg ha jól tudom zöldül, ha tromlik, meg szagga is van nem?
2014. jan. 13. 13:54
3/5 anonim válasza:
Romlik és szaga. De ja, amúgy még egy két napig simán lehet enni belőle.
4/5 anonim válasza:
Csinálj vele lecsót, vagy rakd bele rakott krumpliba, esetleg egy síma paprikás-krumplit is fel tudsz vele dobni, és a család már el is tüntette.
5/5 A kérdező kommentje:
kolis vagyok és egyedül eszem csak kiváncsi voltam meddig ehetem, hogy ne menjen kárba
2014. jan. 13. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!