Milyen gyumolcsjoghurtban nincs gyumolcsdarab?
Figyelt kérdés
Amit ismerek az a Danonino es a Danone nap mint nap joghurt. De jo lenne valami mas marka is.2014. jan. 12. 14:58
1/9 anonim válasza:
gyümölcs lehet benne vagy lehetőleg csak mesterséges aromák? :)
2/9 anonim válasza:
Bármit le lehet turmixolni, és akkor nem lesz darabos. De persze ha erre nincs lehetőséged, akkor ezzel nem segítettem rajtad.
3/9 A kérdező kommentje:
Hat nem segitettetek sokat. Sajnos a fiam 3 eves koratol semmi gyumolcsot nem hajlando megenni, pedig elotte mindent evett. :( gondoltam megis inkabb gyumolcsjoghurtot kapjon nasinak, mint pudingot. De csak ez a ketto van, amit eddig talaltam, es ezek annyira muek. :s
2014. jan. 12. 17:55
4/9 anonim válasza:
a gondolatmeneted jó, bővítsd tovább. :) Amit én csinálnék: veszek rendes joghurtot, gyümölcsöt, összekeverem mézzel, és összeturmixolom.
5/9 anonim válasza:
Tavaly ősszel rengeteg körténk volt. Ennek egy részét úgy tettem el, hogy a megtisztított körtedarabokat leturmixoltam, és nagy tejfölöspoharakban lefagyasztottam. Aztán télen ebből volt a gyümölcsjoghurt: két pohár joghurthoz egy pohár gyümölcsturmix. Szerintem más gyümölccsel is lehet, vagy lekvárral, abban se fogja kiszúrni a fiad a gyümölcsöt. Fagyit is csináltam úgy, hogy jó érett őszibarackot leturmixoltam, és fagyiformában megfagyasztottam. Se tejföl, se cukor nem kellett hozzá, és népszerű volt. Persze ezt nem télire ajánlom.
6/9 anonim válasza:
Csinalj otthon! Natur joghurtba turmixolj fagyasztott malnat,szedret,afonyat,meggyet,ribizlit, igy a gyumolcs megvan,de darabok nelkul! Ami a boltban fut ilyen neven,annal meg a csokipuding is tobb gyumolcsot latott.!:)
7/9 A kérdező kommentje:
Ok ez mind szep es jo, de a kerdesemre is szeretnek valaszt kapni.
2014. jan. 13. 06:44
8/9 anonim válasza:
Mi kerunk elnezest,kedves kerdezo! Akkor keverj ossze piros etelfesteket egy kis habarassal es meggyaromaval! Kesz a tokeletes ' gyumolcsjoghurt'.
9/9 anonim válasza:
Zott Szívecske, abban nem sok darabot láttam, minimális, talán a Könnyű és Finomnál is kevesebb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!