Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen gyumolcsjoghurtban...

Milyen gyumolcsjoghurtban nincs gyumolcsdarab?

Figyelt kérdés
Amit ismerek az a Danonino es a Danone nap mint nap joghurt. De jo lenne valami mas marka is.

2014. jan. 12. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
gyümölcs lehet benne vagy lehetőleg csak mesterséges aromák? :)
2014. jan. 12. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Bármit le lehet turmixolni, és akkor nem lesz darabos. De persze ha erre nincs lehetőséged, akkor ezzel nem segítettem rajtad.
2014. jan. 12. 17:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat nem segitettetek sokat. Sajnos a fiam 3 eves koratol semmi gyumolcsot nem hajlando megenni, pedig elotte mindent evett. :( gondoltam megis inkabb gyumolcsjoghurtot kapjon nasinak, mint pudingot. De csak ez a ketto van, amit eddig talaltam, es ezek annyira muek. :s
2014. jan. 12. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
a gondolatmeneted jó, bővítsd tovább. :) Amit én csinálnék: veszek rendes joghurtot, gyümölcsöt, összekeverem mézzel, és összeturmixolom.
2014. jan. 12. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Tavaly ősszel rengeteg körténk volt. Ennek egy részét úgy tettem el, hogy a megtisztított körtedarabokat leturmixoltam, és nagy tejfölöspoharakban lefagyasztottam. Aztán télen ebből volt a gyümölcsjoghurt: két pohár joghurthoz egy pohár gyümölcsturmix. Szerintem más gyümölccsel is lehet, vagy lekvárral, abban se fogja kiszúrni a fiad a gyümölcsöt. Fagyit is csináltam úgy, hogy jó érett őszibarackot leturmixoltam, és fagyiformában megfagyasztottam. Se tejföl, se cukor nem kellett hozzá, és népszerű volt. Persze ezt nem télire ajánlom.
2014. jan. 12. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Csinalj otthon! Natur joghurtba turmixolj fagyasztott malnat,szedret,afonyat,meggyet,ribizlit, igy a gyumolcs megvan,de darabok nelkul! Ami a boltban fut ilyen neven,annal meg a csokipuding is tobb gyumolcsot latott.!:)
2014. jan. 12. 22:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok ez mind szep es jo, de a kerdesemre is szeretnek valaszt kapni.
2014. jan. 13. 06:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi kerunk elnezest,kedves kerdezo! Akkor keverj ossze piros etelfesteket egy kis habarassal es meggyaromaval! Kesz a tokeletes ' gyumolcsjoghurt'.
2014. jan. 13. 09:38
 9/9 anonim válasza:
Zott Szívecske, abban nem sok darabot láttam, minimális, talán a Könnyű és Finomnál is kevesebb...
2014. jan. 18. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!