5kg Nutellát hol lehet venni mostanában?
Figyelt kérdés
Sárkányban és Ázsiacenterben már tavaly karácsonykor vadásztam rá, de mindenhol azt mondtak, hogy nincs.... Akinek sikerült már vennie az üzletek melyik részén vettek?2013. dec. 2. 21:55
1/3 anonim válasza:
5 kilót bárhol tudsz venni, a boltban. Ha ez egy 5 kg-os giga nagy kiszerelés, akkor nem tudom olyat még nem láttam.
De ha csak simán 5 kilót akarsz vásárolni, akkor bemész a boltba és kérsz.
3/3 anonim válasza:
illetve pontosabban: a sárkány centerben a buszmegálló felőli bejárathoz legközelebb eső tömbben, a bejárattól balra az első üzletben asszem. Múltkor mikor arra jártam, láttam valahol. Járd körbe még egyszer :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!