A tóalmási tüzes kolbászért nem túlzás 3200 Ft/kg. árat elkérni?
Figyelt kérdés
Nagyon finom, nagyon jó kolbász de kérdem én mitől ilyen drága?2013. nov. 20. 19:31
1/6 anonim válasza:
Talán attól, hogy rendes hús van benne?????
3/6 anonim válasza:
Létezik annál sokkal finomabb kolbász. Mészárszéken kell venni kolbászt, azok az igaziak, nem ezek a bolti műdolgok.
4/6 doboszoli válasza:
Ha elviszik...
Amúgy nem szerény árképzés.))
A tiszte húsból készített (értsd:adalékoktól, csirkebőrtől, egyéb mocskoktól mentes) kolbász frissen füstölt bekerülési értéke olyan 1200 forint. Plusz szikkadás (heti 10-15% a fogyasztható minőségig), plusz munkadíj, plusz árrés, plusz a Jóisten tudja.
Én 2000-ért adom kilóját 10 naposan.
Szeretik, elfogadják.
5/6 A kérdező kommentje:
hát annyiért nagyon szívesen vennék belőle, a 3200 már húzós nekem ...
Esetleg lehet tudni, hogy az üzlet amit vezetsz/ahol eladsz Budapesten van?
2013. nov. 21. 22:21
6/6 doboszoli válasza:
Magam gyártogatom, üres perceimben.))
Ám a manufakturális módszer behatárolja a mennyiséget, így a készáru helyben ill. a környéken elfogy. Nagyobb mennyiséget erőltetni csak a minőség rovására lehet.
Ha Gyöngyös környékén jársz, szeretettel várlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!